Thoughts on Evil and Fighting it Back

August 2020

The Mask of Obedience

Safe & Silent (Surveilled & Silenced)

“Gates proceeded to directly blame the poor response on lack of preparation, but also freedom. Yes Bill Gates blamed our freedoms for the spread of the virus.

Bill Gates then went on to praise China’s authoritarian response and said, despite the fact that peoples rights were violated, China’s response was really amazing!” (2020):

Bill Gates om en mulig pandemi der vil komme:

https://www.bitchute.com/video/mltuwpFIEmy8/ (2015)

Bill & Melinda Gates Foundation & Co: en øvelse for eventuel kommende pandemi:

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about (oktober 2019)

https://www.defense.gov/Explore/Spotlight/CISM-Military-World-Games/ (Wohan, oktober 2019)

http://www.childrenshealthdefense.org/news/u-s-governments-3-7-million-grant-to-wuhan-lab-at-center-of-coronavirus-outbreak/lbry.tv/@Truth_Comes_to_Light:6/International-Doctors-for-Truth-Press-Conference-in-Spain—-July-25,-2020:1?r=H6kxcoqvmx2AL9Ts5fSssdyew9sn47bt

Konference i Spanien❤️: læger og mange andre går sammen over hele verden for at undersøge denne mærkelige 2020-hændelse udrullet over hele verden af en lille gruppe og deres mange håndlangere, der lader det ske uden at ryste på hænderne.


freedomplatform.tv/plandemic-indoctornation-world-premiere/?vgo_ee=J0SZsG6TzDMSWi5SglWTK%2FlMy%2BOWWuyaZunZiCXh6gI%3D (18 august)


We can beat the unbelievable cynical eliteregime. Together. In solidarity!


“In a short film, Amazing Polly explains how the medical establishment’s invasion into our bodies amounts to torture and is historically one of the most dangerous forms of psychological control (…) We’re seeing a manifestation of Munchausen syndrome on mass level, as the populace is kept ill by palliative care and held hostage by the vaccine industry. Rather than being empowered to protect ourselves by caring for the body and the immune system, we are being told to wait helplessly for a vaccine.” (activistpost.com 3/8 2020)

Vigtigt, vigtigt, vigtigt❣️ 
Hvis videoen bliver fjernet, da lever vi, den vestlige verden, i et nyt Kina! #ChinaNo2
#FightBack 💚 Man kan stadig se ovenstående video inkl. andre❣️ : https://acu2020.org/international/
Et klogt menneske❣️, heldigvis efterhånden blandt mange, der siger fra overfor det uvirkelige tyranni vi er vidne til i disse (alt for længe) tider. En professor i psykologi, der bl.a. taler om Stockholm syndrom og hvordan nogle mennesker, som en overlevelsesstrategi, følger lederen som om denne er en frelser. Han fortæller om hvordan andre regimer har undertrykt befolkninger på nøjagtig samme måde som nu. Det er en velsignelse af de helt store, når man møder andre ude i verden der kan tænke selv, og som tør udfordre tag-selv-bord-systemet og tænke kritisk.

http://www.seedfreedom.info/beware-of-digital-dictatorship/

www.asianage.com/opinion/oped/020117/beware-of-digital-dictatorship.html


Tastaturkrigernes farlige ridt – og indflydelse – ud i hver en krog af vores samfund

En tastaturkriger? Sådan en der sidder og udgyder ondsindede energier ladet med frygtatomer? Usynlige mikroskopiske parasitter der trænger ind i alt levende, på ødelæggelsesmission. Ondsindede energier proppet til bristepunktet af hjernevasklignende propaganda. Propaganda der skal pacificere. Der som mål har at paralysere. At eliminere enhver trang til at tænke selv. Enhver trang til frihed. En der arbejder for at låse og indespærre. Kontrollere. Sådan en der mener at være i besiddelse af de rette meninger, og at alle andre er galt afmarcherede. Sådan en der mener at flokmentalitet er den eneste vej frem. Alt andet skal båndlænkes med forbud, påbud, bøder, straf, hån, og gerne elimineres hvis frihedstrangen ser ud til at være uhelbredelig. Sådan en der har uimodsagt taletid hver dag, året rundt. År ud og år ind. Sådan en der kun lader familie, venner og bekendte give deres besyv med. Alle andre har forment adgang. En der får lov til at ytre sig ganske grotesk. En der har lov til at udstille og mobbe andre mennesker der ingen mulighed har for at kunne sige fra. Mennesker der ikke har ret til at beskyttelse. Mennesker der regnes for en slags underart. En evig undersåt til tastaturkrigeren.

Statsmedier (mainstream), der altid er til salg for ussel mammon og tror at integritet er et uopdaget område på den mørke del af månen, er tastaturkrigerne i betydningens reneste form. De rider ud som skygger i den kulsorte nat, og spyr ødelæggende energier ud i vores fælles indåndingsatmosfære, så alt levende vågner paralyserede op hver morgen, uden bare et eneste strejf af en egen tanke. Uden at kunne trække vejret frit.


https://www.secondopinionproject.com/sign39610500 (læger der tør fortælle deres mening baseret på videnskab)

Der er allerede gjort stor skade på børn og unge verden rundt https://www.youtube.com/watch?v=_r6JvignKZc&list=PL2nXC6uo9WW77yGl2zpYkpC8db0plaefc&index=3

https://www.bitchute.com/video/54MudKI9Brk4/ (vigtig konference af læger med høj integritet i behold)

http://www.thehighwire.com (vigtig information i en fri verden …)

Se bl.a. denne fantastiske udsendelse (thehighwire) om skønne, modige og frihedselskende mennesker rundt om i verden https://www.pscp.tv/w/1BRJjYANXXjGw

http://www.thelastamericanvagabond.com (vigtig information i en fri verden …)


https://truthcomestolight.com/2020/08/01/500k-people-protest-in-berlin-germany-over-governments-strict-covid-1984-response/

En mangfoldighed af forskellige mennesker der demonstrerede. Tak, Berlin! 💚💚💚 #WeWillNotComply

Verdenstyranniet i det 21 århundrede er uoverskuelig, uvirkelig og ekstremt bekymrende.

Her statistiske tal vedrørende kræft https://www.cancer.dk/hjaelp-viden/fakta-om-kraeft/kraeft-i-tal/nogletal/

https://www.dst.dk/da/Statistik/bagtal/2018/2018-10-24-Danskere-doer-oftere-af-kraeft-end-vores-naboer (15.880 døde i 2016)

I 2017/2018 influenza-sæsonen, uge 40 – 20 (32 uger), døde 50 mennesker hver uge!

Og husk nu på, at der i DK er omtrent 5,8 millioner indbyggere! Og over 350.000 mennesker lever med kræft hvert år.