Thoughts on Evil and Fighting it Back

Juni 2020

I gĂĄr sĂĄ jeg en film, pĂĄ en streamingstjeneste, om et matematisk geni, en indisk mand ved navn Srinivasa Ramanujan, hvis liv blev alt for kort fordi han døde af tuberkulose. Jeg talte med et af mine børn om det. At det dengang næsten var en dødsdom at fĂĄ, i modsætning til i dag. Ikke mange fĂĄr sygdommen nu og overlevelseschancerne er gode … mente jeg – lige indtil jeg besluttede mig for at søge pĂĄ tuberkulose og fik mig en slem, slem overraskelse:

Der dør ca. mellem 1,5 – 1, 8 millioner mennesker af tuberkulose om ĂĄret! Omkring 10 millioner smittes ĂĄrligt!

“Ifølge Verdenssundhedsorganisationen WHO blev omkring 10 millioner mennesker syge med tuberkulose i 2018 – heriblandt over 1 million børn. 1,5 millioner dør hvert ĂĄr af tuberkulose.” http://www.msf.dk/medicinsk-noedhjaelp/tuberkulose/

Så WHO er klar over det særdeles uhyggelige omfang??

“Hvert 21. sekund dør et menneske af sygdommen.” (msf.dk)

Ca. en fjerdedel af verdens befolkning bærer tuberkulosebakterien i kroppen, hvoraf 5-10 % vil udvikle sygdommen. Det vil sige, at bakterien hviler og kan gøre det igennem et menneskeliv hos sin vært. Nå, tænker man! hvor bliver det globale massehysteri af? En sygdom der smitter via dråbe (host osv.). Over en million dødsfald om året. En sygdom, der får en vis virus til at tage sig temmelig ynkelig ud. Så, hvor i alverden bliver ramaskriget over den dødelige sygdom af? Hvorfor ingen panik world-wide?

Er det fordi 87 % af sygdom- og dødsfald sker i Afrika, Asien og Stillehavsregionen? www.ssi.dk/sygdomme-beredskab-og-forskning/sygdomsleksikon/t/tuberkulose

Man kan ikke vaccinere voksne. Og børn blev vaccineret i 1970-80’erne, med en beskyttelsesvarighed pĂĄ ca. 10 ĂĄr. Sygdommen var dengang pĂĄ vej ned, og derfor stoppede man med af vaccinere … alt sammen i forhold til den vestlige verden, selvfølgelig (det er ikke pænt at sætte det ene udrĂĄbstegn efter det andet hele tiden, sĂĄ det undlader jeg).

Men tuberkulose eksisterede fortsat. Den krævede stadig menneskeliv, og gør det den dag i dag – som sagt til min egen personlige og meget store overraskelse.

SĂĄ: det gĂĄr altsĂĄ især ud over Afrika, Asien og Stillehavsregionen – i mellem- og lavindkomstlande. Og man kan ikke vaccinere voksne.

“Der har i flere ĂĄrtier manglet forskning og udvikling af nye og mere effektive værktøjer til at diagnosticere tuberkulosepatienter.” (msf.dk)

“Vi oplever for tiden en alarmerende stigning i antal patienter, der udvikler multiresistent tuberkulose. Den resistente tuberkulose er endnu vanskeligere at diagnosticere end almindelig tuberkulose.” (msf.dk)

“An estimated 1.7 million people died from TB in 2016. Of the 10.4 million people who caught the disease last year, too few have been properly diagnosed or treated.” 

“TB vaccines are still probably two or three decades away.” 

https://www.doctorswithoutborders.org/what-we-do/news-stories/story/fighting-tuberculosis-global-health-emergency

Handler det udelukkende om penge? Om kynisk og svært syg kalkulation og spekulation? Det ved vi det gør i forhold til føromtalte virus. Der handler det om big business og masseovervĂĄgning. SĂĄdan er det! Men tuberkulose. Langt mere dødelig. En eventuel vaccine er 2-3 ĂĄrtier væk … Alene dĂ©t faktum bør fĂĄ nogle til at undre sig, i forhold til udvikling af vacciner generelt, og hvordan man nu snart har en lovende vaccine for SARS-CoV-2! En nærmest spædbarnsagtig virus, med fĂĄ mĂĄneder pĂĄ bagen ifølge fortællingen (komplet uskyldig, ærlig talt). Der er virkelig noget der absolut ikke hænger sammen. Eller mĂĄske alligevel.

For selvfølgelig handler det altid om penge! Om usympatisk grådighed: om en lille udvalgt gruppe, af verdens samlede befolkning, der simpelthen ikke kan få nok. Penge, penge, penge og dermed magt: Magt, kontrol og tyranni.

https://www.gatesnotes.com/Health/What-you-need-to-know-about-the-COVID-19-vaccine

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf (se også link til en youtube-video længere fremme)

Hør ét blandt flere vigtige bidrag: http://www.thelastamericanvagabond.com/daily-wrap-up/new-study-suggests-covid-was-spreading-earlier-far-less-deadly-trumps-blackrock-take-over/

http://www.youtube.com/watch?v=wuOxG-rnj30&feature=youtu.be (fra 2014: en journalist der gennemgår Rockefeller-scenarioet fra 2010. Meget interessant og tankevækkende)

http://www.corbettreport.com

http://www.thelastamericanvagabond.com/

http://www.activistpost.com/

http://www.childrenshealthdefense.org/

http://www.globalresearch.ca/

http://www.off-guardian.org/

http://www.off-guardian.org/2020/06/12/study-80-of-people-naturally-resistant-to-coronavirus/

http://www.republik.ch/2020/01/31/nils-melzer-about-wikileaks-founder-julian-assange

http://www.swprs.org/

http://www.bitchute.com

http://www.bitchute.com/profile/gFcrWj6nE0gq/

http://www.thehighwire.com

Home