En tastaturkriger? Sådan en der sidder og udgyder ondsindede energier ladet med frygtatomer? Usynlige mikroskopiske parasitter der trænger ind i alt levende, på ødelæggelsesmission. Ondsindede energier proppet til bristepunktet af hjernevasklignende propaganda. Propaganda der skal pacificere. Der som mål har at paralysere. At eliminere enhver trang til at tænke selv. Enhver trang til frihed. En der arbejder for at låse og indespærre. Kontrollere. Sådan en der mener at være i besiddelse af de rette meninger, og at alle andre er galt afmarcherede. Sådan en der mener at flokmentalitet er den eneste vej frem. Alt andet skal båndlænkes med forbud, påbud, bøder, straf, hån, og gerne elimineres hvis frihedstrangen ser ud til at være uhelbredelig. Sådan en der har uimodsagt taletid hver dag, året rundt. År ud og år ind. Sådan en der kun lader familie, venner og bekendte give deres besyv med. Alle andre har forment adgang. En der får lov til at ytre sig ganske grotesk. En der har lov til at udstille og mobbe andre mennesker der ingen mulighed har for at kunne sige fra. Mennesker der ikke har ret til at beskyttelse. Mennesker der regnes for en slags underart. En evig undersåt til tastaturkrigeren.

Statsmedier (mainstream), der altid er til salg for ussel mammon og tror at integritet er et uopdaget område på den mørke del af månen, er tastaturkrigerne i betydningens reneste form. De rider ud som skygger i den kulsorte nat, og spyr ødelæggende energier ud i vores fælles indåndingsatmosfære, så alt levende vågner paralyserede op hver morgen, uden bare et eneste strejf af en egen tanke. Uden at kunne trække vejret frit. (Thoughts, august 2020)

#StopShadowBanning #ThankYouVeryMuch 🌎 🌍 🌏

#FreedomOfSpeech #FreedomOfThought #FreedomOfExpression

#Liberty

🦋