Hobro Boligforening

Alt vedrørende sagen med Hobro Boligforening og de andre involverede er nu samlet her (5 december 2020), og løbende indsættes mere (nederst på siden), efterhånden som der er nyt i sagen. Hobro Boligforening har begået alvorlige lovovertrædelser sammen med … ? Læs udvalgte sagsakter her, og se billederne af bl.a. underskriftforfalskninger

🦋 

I dag 28 oktober 2020, for 20 minutter siden, gik Søren Østergaard fra mediet Nordjyske, efter at han bankede på ca. 5-7 min. tidligere. Vi stod på opgangen og talte, og han ville gerne vide om Beboerklagenævnet og ‘al balladen i opgangen’. Notat skrevet umiddelbart efter han gik:

Søren Østergaard, fra Nordjyske Medier, er netop gået kl. 13.34 i dag den 28 oktober 2020, hvor vi kortvarigt talte, ca. 10 (5-7 min) min. fordi han skriver en artikel om Beboerklagenævnet og ‘al balladen her i opgangen’, og han havde fået besked via ‘kilder’ (jeg spurgte ham hvor han havde fået det at vide, og han sagde hmmm..rundt omkring….forskellige kilder) og læst på min hjemmeside, hvor jeg omtalte sagen grundigt. Ja, men nej ikke så grundigt, det har jeg til gengældt gjort til Beboerklagenævnet i mine bemærkninger til sagen, som jeg afleverede i går 27 oktober 2020 ved ca. 10.30 tiden (det fylder 48 sider, men det fortalte jeg ham ikke).

Han spurgte om jeg havde set hans brev i postkassen, og jeg sagde, at det havde jeg ikke, og som han kan se, at jeg ikke modtager breve mere, da den er proppet med reklamer og aviser. Han fortæller også at han har skrevet til en mailadresse der fremgår af CVR-oplysninger, men at der var ..noget auto.. (jeg har slettet den, samt andre mail-kontoer fra Microsoft, og imellemtiden er der autosvar på – der går et vist tidsrum før de slettes).

Jeg sagde til ham at jeg ikke var interesseret i at tale med ham, og medierne i det hele taget, fordi der jo, som han kunne se på min hjemmeside (at når han havde læst på min hjemmeside, som han fortalte, så måtte han jo også have læst om den store sag, og han kiggede mig i øjnene og nikkede, men sagde ikke noget) en endnu større sag som ingen af medierne i Danmark har været interesseret i at skrive om (!).

Og jeg sagde, at det var interessant at de ville skrive om denne sag, i forhold til – set i lyset af den store sag (som for at kaste smuds på min person?) der jo er meget vigtig for os alle sammen i Danmark (et eller andet foregår der – nogle instanser imellem, og det besynderlige omkring familien ved siden af – har det noget at gøre med naboen uden navn?).

Jeg fortalte at Hobro Boligforening har en dårlig sag, og at jeg netop i går afleverede bemærkninger til sagen, til Beboerklagenævnet, i form af mange sider, der også indeholder dokumentation.

Jeg fortalte ham, igen, at jeg ikke var interesseret i at tale med ham, men at når jeg hører noget fra Beboerklagenævnet, ville jeg offentliggøre det jeg har i sagen.

Det bliver spændende at se hvad Nordjyske finder på. Jeg har allerede tænkt, imens jeg straks satte mig ned for at beskrive samtalen med ham (det fortalte jeg ham, at jeg ville gøre), at jeg egentlig slet ikke skulle have talt med ham, fordi så snart man siger noget til sådanne ( ‘statsinstanser’) så har journalister og medier det jo med at fordreje udtalelser temmelig groft.

Alt om sagen skriver jeg selv om her. Og nu tænker jeg på, om sagen med Hobro Boligforening har en forbindelse til sagen med Aarhus Universitet og de danske myndigheder (nævnt i sagen og bogen) som jeg er oppe imod, og som jeg jo har søgt Civilstyrelsen om fri proces til. I hvert tilfælde gælder det for dem – hvem de end er – at kaste smuds på mig, så fokus fra begge sager, meget alvorlige begge to (i forhold til magtmisbrug og manglende retssikkerhed) – ja, at så kommer de til at se bedre ud …? I hvert tilfælde må man håbe, at der netop kommer fokus på den store sag – og også Hobro Boligforening, asbesten og hvordan de har opført sig over for os som familie. Det bliver interessant. (nu er kl. 14. 19, den 28 oktober 2020)

kl. 14.49, 28 oktober 2020, tilføjelse: efter endt samtale ville han give mig en seddel fra en blok, hvor der var printet hans oplysninger hvis jeg skulle få lyst til at kontakte ham, men jeg takkede nej.

https://nordjyske.dk/nyheder/mariagerfjord/ballade-i-boligblok-toer-ikke-gaa-alene-i-vaskekaelderen/154aba8b-1592-4e93-af0a-66fd6e20b892

“Uro omkring en bestemt familie i boligafdeling ender i klagenævn. Nu vil boligforeningen smide lejer ud (…) Rikke Betzer (tv) og Karen Lis Hvarre håber på boligforeningens hjælp. Lise Hansen, der også udtaler sig i denne artikel, ønsker ikke sit billede i NORDJYSKE”

Denne Rikke Betzer kender jeg ikke, og har heller aldrig set hende. Lise Hansen ønsker ikke sit billede i Nordjyske … hvorfor mon?


1 november 2020, 15.21. I dag fik jeg to billeder af et menneske jeg ikke betragter som normal: hun og samlever flyttede ind for omtrent 6 måneder siden, måske kun 5, og ikke længe efter er de i ufred med min familie og jeg. Vi kender ingen af dem. De har mindreårige børn. De lyver (dokumenteret) for at få sat en familie på gaden! Hvem gør sådan noget? Og ikke nok med det, så går de involverede (inkl. Hobro Boligforening) til et medie for at få spredt deres dokumenterede løgnhistorier. Jeg synes, at det er både meget pinligt for dem alle, men også meget rystende, at der findes så mange af sådanne slags mennesker, samlet på så lille et sted. Det er uhyggeligt.

Da jeg tog billederne fra min altan, fordi jeg skulle dokumentere hvordan hun i henved 14 dage har stået med en kost i hænderne fra deres altan, som hun banker ned på et vindue i opgangen for at lukke det, stod hendes veninde, der (også) deltager i chikanen mod os, og filmede mig. Nabokvinden stoppede dog brat vinduelukkeriet med kosten, og en anden ting hun har gjort, om aftenen den 26 oktober (et møde? … ), men den 27 oktober om aftenen fortsatte hun det sære kostearbejde. De her mennesker, og dem under Hobro Boligforening, er, ja jeg vil gå så langt som at kalde dem farlige. Hvad er det for en afstumpethed? Hvem er de og hvorfor gør de det?

Dette menneske har fået lov til at chikanere min familie og mig. Hun har fået lov til det sammen med en nyligt indflyttet familie. Nabofamilien er en bestillingsopgave; se sagsakter m.m. længere fremme.

“men-øhh nu får hun…” (ondskabsfuld kvinde)
“nu får hun jo lige en klage én gang mer'” (manden uden navn)
“én gang mer'” (ondskabsfuld kvinde)
“og laver hun noget mer’ får hun én mer'” (manden uden navn)
“simpelthen ja, vi blir’ bare ved..” (ondskabsfuld kvinde)
“ja, ja, helt klart” (manden uden navn)
“altså…for vi vil ikke ha’ det skal være såen” (ondskabsfuld kvinde)

Mobiloptagelse, hvor man kan høre omtalte kvinde tale med en mand. Han flyttede ind med en samlever og børn for ca. et halvt år siden. Men hvem er han? Han fremgår ikke med navn på postkassen. Og hvorfor kunne de få Nordjyllands Politi til at ringe med hemmeligt nummer til vores telefoner, for derefter at komme stormende og være aggressive? Og over hvad dog? Hvem er de naboer i det hele taget? Hvorfor har de ikke noget imod at skabe ufred så kort tid efter de flyttede ind. Ufred der går ud over deres egne børn og resten af opgangen.

Endnu en bid af en samlet optagelse fra den 28 september 2020. Jeg har i flere henvendelser tilbage fra 2019, bedt boligselskabet om at få hendes chikanerier stoppet, men de har ikke ønsket at hjælpe, for de har del i det.

“nå jamen-øhhh…” (ondskabsfuld kvinde)
“så får vi også lidt underholdning – haha” (manden uden navn)
“haha – præcis!” (ondskabsfuld kvinde)
“man får da lært naboerne at kende – vi får da snakket lidt mer'”(manden uden navn)
“ja haha det er rigtigt!” (ondskabsfuld kvinde)

Om brugte bleer i poser som manden uden navn og L lægger ud på opgangen (hvorfor i det hele taget gøre det?)


“så er hun begyndt på at sætte øhh på at sætte rygelsespinde [røgelse] – ha – hvad satan sker der”(manden uden navn)
“ja” (ondskabsfuld kvinde)

Historien om de hvide poser med brugte bleer i, får sig lige en god omskrivning – og desuden lugter de ikke:

“altså det gør de ik'” (manden uden navn)
“det ka’ man da ikke …. (ondskabsfuld kvinde)
“det ka’ man ik’ bar’ si’e”(manden uden navn)
“neeeej. Ja, ja. Jeg ku forstå hvis man satte sin toiletspand deruuid” (ondskabsfuld kvinde)

Mon ikke jeg selv er ude om det?

Samme dag hvor hændelsen fandt sted, sendte jeg ledelsen for boligforeningen en mail om det. Fredag den 2 oktober 2020 sendte jeg et rekommanderet brev til ledelsen for boligforeningen om den chikane vi som familie er og har været udsat for både de sidste to år (af især omtalte kvinde) men også igennem flere år af en lille håndfuld beboere. Boligforeningen er som nævnt aktivt involveret i denne (især nuværende) chikane. Ovenstående mentalt forstyrrede person flyttede ind på et tidspunkt i 2018. Vi har boet her siden 2011. Lydoptagelserne har jeg også delt på Twitter.

I januar 2019 opdagede jeg (faktisk sidst i 2018), og blev opmærksom på, at nogle isolerede varmerør i et fælles tørrerum til vasketøj i kælderen havde nogle alvorlige skader, hvor synligt materiale var at se på selve tørresnorerne (støv fra da man savede i isoleringsmaterialet for at gøre plads til snorerne!). Den type isolering er asbestholdig, fordi den er fra en tid hvor man benyttede den slags materialer. Jeg meddelte det til en servicemand under boligforeningen som jeg mødte en dag, hvor han var i et ærinde i bebyggelsen. Han sagde at det måtte jeg tage på beboermødet i september, men allerede to dage efter var tørresnorerne fjernet, og en uge efter møder jeg samme servicemand der undskylder og siger at han havde talt med en VVS-mand der netop bekræftede at sådan isolering er asbestholdigt.

Et stykke tid efter var der sat nogle rør uden på skaderne, der dog ikke var tætsluttende. Og man kunne stadig se prøvehuller, lavet i forbindelse med undersøgelse, der var (er) åbne ind i isoleringen. Så jeg ventede på at boligforeningen ville meddele beboerne om denne ulykke, og at der ville blive foretaget en større sanering af rummet.

Intet skete. Jo, jeg modtog en 1. advarsel i maj 2019 fra boligforeningen hvor jeg blev beskyldt for flere ting: løgnhistorier fra repræsentantskabskvinden. Og jeg svarede jo selvfølgelig tilbage i en længere mail. Herunder et lille uddrag:

Da I kalder det en 1. advarsel, vil jeg hermed kræve dokumentation for følgende beskyldninger;

 • fylder vaskeklods med sæbe (hvad er en vaskeklods?)
 • fjerner navneskilt på postkasse
 • vælter cykler i cykelkælderen og fjerner navn på cykel
 • fjerner dørmåtte i opgangen
 • truer nabo med dine hunde

Når man får en advarsel må det jo være alvorligt. Det er mig der må ændre min adfærd. Når nogen siger at jeg truer med mine hunde, så har jeg nok også gjort det, hvorfor skulle hun ellers sige det.

Advarsel nr. 2:

Vi har desværre endnu engang modtage en skriftlig klage fra dine omkringboende [naboer?]

Klagerne går ud på:

 • Chikane:
 • Du banker og ringer på naboernes døre.
 • Du rykker blomster op af dine naboers altankasser, og kaster dem op på deres altaner.
 • Du smider størknede sæberester og uldklumper fra tørretumbleren i naboernes postkasser.
 • Du putter lim i naboernes vaskebrikker, så de ikke kan få nøglen ind.
 • Du kalder dine naboer grimme ting.

4 august 2020 henvendte jeg mig til kommunens Plan og Byg, efter at have talt med en arbejdsmiljørådgiver, der rådende mig til at tage kontakt til embedslægen. Dem ringede jeg til og de, der i øvrigt hører under Styrelsen for Patientsikkerhed (Det Danske Statsapparat …), sagde at jeg skulle kontakte kommunes Miljø og Teknik afdeling – der hedder Plan og Byg her. Dem fik jeg svar fra den 10 august: Et brev som tak for henvendelsen. Et brev om en undersøgelse der skulle være foretaget februar 2019, og et brev med en foreløbig (udkast til afgørelse) afgørelse. I dette udkast skriver kommunen ved en jurist (🤐), at jeg skulle have fået tilsendt en mail om denne undersøgelse den 7 marts 2019 af boligselskabet. Gjorde jeg det? Nej! Jeg svarer kommunes Plan og Byg tilbage 11 august 2020 og vedlægger 5 billeder af skaderne fra omtalte tørrerum.

Og hørte intet. Så, søndag den 4 oktober skrev jeg til Plan og Byg igen og vedlagde nu 13 billeder (hvoraf 5 af dem var de samme som i henvendelse af 11 august), men jeg skrev også til embedslægen og vedlagde korrespondancen med kommunen, samt de 13 billeder.

Herunder henvendelse sendt til Embedslægen, Nord, under Styrelsen for Patientsikkerhed, af 4 oktober 2020:


Kloakudslippet 17-18 oktober 2020

Det lugter fælt i kælderen og op i opgangen. Dette lille vaskerum ligger under 55A, alligevel lukker naboerne L og manden uden navn vinduerne i opgangen, hver gang vi åbner dem.

Ingen ser ud til at have kontaktet akut-service, så det gør jeg i dag, 18 oktober, til formiddag. Den første, en kvinde, er nølende og siger at det jo ikke er hverdag i forbindelse med om eventuelt andre har ringet om problemet (det er et akut-nummer jeg har ringet til fra et papir med Hobro Boligforenings logo!). Og hun siger og spørger hvordan det lugter osv. Jeg siger farvel, for det giver ingen mening at tale med hende. Ikke længe efter ringer en servicemand fra dette skadeservice-firma. En Bo Hundevad (ved ikke om det er rigtigt, eller stavet korrekt) og han siger, da jeg forklarer problemet, at ‘det lyder hyggeligt’. Jeg siger ja og griner lidt, og fortæller at vores naboer lukker vinduerne i opgangen trods stanken. Denne Bo Hundevad siger: “nårh, jo men det er jo pga. kulden” [??!].

Jeg stopper lidt op i samtalen:

“Hvortil jeg gentager ‘pga. kulden?” og spørger om hans navn og hvor han kommer fra. Bo – og Hundevad, da jeg spørger ham om hans efternavn. Han kører fra Aalborg. Jeg siger, at vi er i oktober og at det ikke er særlig koldt i disse dage, og jeg beder ham hilse ‘dem’ og Hobro Boligforening.” (nedskrevet ca. 10 efter hændelsen fordi jeg var ude med vores hunde). Læs fx. rekommanderet brev til Hobro Boligforening af 2 oktober 2020.

L og manden uden navn chikanerer os fortsat og endnu mere end før. Og jeg har desuden set (18 oktober) at der er kommet endnu et brev med klage og advarsel fra Hobro Boligforening (16 okt.). Dét trods mine henvendelser vedrørende den grove chikane vi bliver udsat for.


9 november 2020: i dag fandt jeg ud af, at der har været en artikel i Nordjyske om sagen med Hobro Boligforening og Beboerklagenævnet. Jeg kunne aldrig drømme om at læse den. Jeg har fortsat intet hørt fra Beboerklagenævnet efter at jeg afleverede mit bidrag den 27 oktober 2020 om formiddagen. Nu må vi se hvornår det bliver. I hvert tilfælde har disse personer, der er gået til et medie, selv valgt at træde ud af anonymiteten og derfor retter jeg ikke i dokumenterne for at skjule deres identitet når jeg bringer sagens akter.

10 november 2020: til morgen fik jeg linket til artiklen, der i øvrigt er låst. Jeg skulle se eventuelt navne der måtte optræde i artiklen af hensyn til de sagsakter jeg vil offentliggøre. Jeg så at Karen Lis Hvarre og Lise Hansens navne optræder i det man kan se og læse. På et billede der ses, er udover føromtalte, en Rikke Betzer. Hende kender jeg ikke. Artiklens overskrift lyder: “Ballade i boligblok – tør ikke gå alene i vaskekælderen”. (Nordjyske, under sektion Mariagerfjord). Det kommenterer jeg ikke på andet end at sige, at der optræder noget nyt hver gang Karen Lis Hvarre udtaler sig, og som sagt har jeg dokumentation på at de begge (og to medunderskrivere) desværre ikke taler sandt under flere punkter. Jo, og så kunne det dokumenteres at Hobro Boligforening er medsammensvorne, hvilket jeg jo godt var klar over (sagsakter). Men jeg vil egentlig skrive lidt om Lise Hansen. Hedder hun mon det i virkeligheden? Det gør hun muligvis.

Hun ønsker ikke sit billede i avisen – og det føjer lidt mere til nogle observationer jeg har gjort mig, fra hun og samlever flyttede ind i sommers, som virker en smule besynderlige.

Hun kan umuligt være flygtet fra en voldeligt forhold, fordi det ikke harmonerer med den måde hun opfører sig på overfor min familie og jeg. De kan have mistet alt i en brand, og derfor ikke rigtig have noget nævneværdigt flyttegods med sig. Men ville man ikke ønske ro og fred efter sådan en eller begge oplevelser? Tjekker hun sin postkasse, eller lader hun reklamer/lokalaviser hobe sig op, for derefter enten at lægge det i en stor stabel oven på postkasserne eller putte det i min postkasse? Hvorfor har en børnefamilie ikke noget i det kælderrum man som beboer får tildelt?: En dør stod åben til et kælderrum en dag da jeg vaskede tøj. Det gjorde den et godt stykke tid, for jeg gik jo til og fra i nogle timer. Men så kom Lise Hansen forbi på et tidspunkt, da jeg kom igennem kælderen, og det viste sig at være deres kælderrum. Det så temmelig tomt ud, udover noget drikkelse på dåser i rammer af pap. Flere møbler så ud til at være nyerhvervelser, for der stod flere gange store pakker på repos’en oppe imellem 1 og 2 sal omkring og efter deres indflytning.

Hendes samlevers navn står ikke på postkassen, men boede her … ja fra de flyttede ind og indtil for ca. 14 dage siden. Hvorfor er han flyttet? Og hvorfor skriver Lise Hansen en klage, hvor hun ikke nævner sin samlever (der også optræder i samtalen med Karen Lis Hvarre). Hvorfor kunne de få politiet til at komme over en bil der skulle flyttes (en hel meter fra samlevers bil) – et politi der bankede voldsomt på og var alt andet end venlige? Hvorfor kan de få et medie til at skrive om mig, især når der er dokumentation på at de direkte lyver om flere ting? Et medie der ikke ønsker at informere offentligheden om den store sag og ej heller om den alvorlige asbestforurening i tørrerummet i kælderen under 55A.

Lejligheden var under omfattende klargøring inden de flyttede ind (jeg sammenligner såmænd bare med hvordan der så ud i den lejlighed vi flyttede ind i). De opholdt sig en del ude i havegården igennem sommeren (der er sjældent nogle der benytter stedet), og nu har der ved gud været en anlægsgartner sidst i oktober for at ordne trapper op til et bord/bænkearrangement[!]. Opgangene er i gang med at få sig en overhaling, og nu skal et cykelskur ud mod Jernbanegade ryddes. Et cykelskur der i alle de over ni år vi har boet her, har haft gamle cykler og andet stående (beskidt og ikke fejet i alle årene), men også støv fra ødelagte tagplader (asbest), da flere mursten røg ud af væggen på huset og ned igennem taget, under en storm for flere år siden. Der kommer et ungt menneske hos Lise Hansen og samlever, der kører på knallert … en knallert der ikke er plads til i omtalte cykelskur?

Jamen, hvem ved? Det kan jo bare være rene tilfældigheder … (hvorfor skrev jeg ovenstående om naboerne? Fordi jeg skulle se om noget adfærd ændrede sig … det gjorde den prompte).

Hvis jeg får mulighed for at føre sagen for en domstol, vil det være det jeg gør, og derfor må jeg først forhøre mig om hvorvidt offentliggørelse af mine bemærkninger af 26 oktober er hensigtsmæssig. Hvis det ikke betyder noget, vil jeg offentliggøre det så hurtigt som muligt.

I dag den 23 november 2020, kl. 11.03

21 november 2020 kl. 6.33, opdager jeg en stak af deres reklamer ovenpå vores postkasse. De lå der om aftenen den 20 da jeg var ude med vores hunde, men jeg tog først billedet om morgenen d. 21 nov. fordi jeg egentlig ikke havde lyst – det virkede nemlig som om de provokerer bevidst igen – for at jeg skal skrive om det? (de holder øje med hvad jeg skriver her) – eller … hvorfor intensiverer de chikanen netop nu?

I dag 23 november 2020 kl. 10.46 sendte jeg en klage til Byfornyelsesnævnet over Plan og Bygs afgørelse af 14 oktober 2020 via Digital Post, og i den forbindelse så jeg at der var et følgebrev fra Hobro Boligforening af 20 november 2020. Jeg ved ikke hvad det indeholder, og om det har forbindelse til en afgørelse fra Beboerklagenævnet som jeg endnu ikke har hørt fra. Er andre informeret om en eventuel afgørelse? Og har andre haft adgang til mine bemærkninger af 26 oktober 2020 til Beboerklagenævnet?

I dag 24 november 2020 for ca. 20 min. siden (ca. 14.45) åbnede jeg en afgørelse fra Plan og Byg …?? #meresjusk – ved jurist Sanne Kyndi Skovmose. Det var fra Beboerklagenævnet, og de to klagere … [??], dokumenterede dybt utroværdige: Karen Lis Hvarre og Lise Hansens forklaringer blev imødekommet af Beboerklagenævnet. Det er jeg jo på ingen måde overrasket over, set i lyset af hvad vi som familie har oplevet i over 9 år, hvor jeg ligeledes har haft dokumentation til min og vores fordel, men lige lidt har det hjulpet. Og på Lise Hansens adfærd fra i fredags og til i dag, ja da vidste jeg hvad udfaldet ville blive. Hun har nu i eftermiddag sat en seddel op i opgangen vedr. “opbakningen til at få hasp på vinduerne”.

‘Lise Hansen’s værk eller … Hvorfor er de der har bakket op om at få hasp på vinduerne (før 18 november) ikke allerede takket – da de gav deres opbakning?  😅 Og kan en boligforening ikke selv foretage sådan en beslutning? Hvorfor ikke, for længe siden, få hasp på vinduerne i samtlige opgange, sådan som mange – de fleste – vinduer desuden er udstyret med? 🙃 (indsat i dag den 16 januar 2021 … kl. 8.55 😉 )

Det er virkelig morsomt, fordi jeg præcis vidste at hun og venner er inde og læse på min hjemmeside (hver dag?), og så har hun selvfølgelig set billedet af vinduet med haps og tilhørende tekst. Hvorfor ikke bare lægge meddelelsen i de andres postkasser? Fordi jeg jo skal se og læse det 🙂

“Vinduerne i opgangen har altid, faktisk for det meste, og så længe vi har boet her, stået åbne. Jeg lukker dem indimellem fordi beboeren K[aren Lis Hvarre] og hendes gæster, står og ryger på altanen, hvorved røgen kommer ind i opgangen” (Fra mit svar på 1. advarsel af 28 maj 2019)

Om vinduerne er åbne eller ej kunne ikke interessere mig mindre – undtagen hvis der lugter af cigaretrøg eller kloak – men når jeg (og ingen andre) får skyld … for at åbne dem og ikke lukke dem igen (hvordan er det dog muligt at holde regnskab med hvem der åbner og lukker vinduerne??) og der åbenbart er beboere der har lov til at bestemme hvad andre beboere må og ikke må, som om de ejer bygningen, ja så må jeg selvfølgelig opponere imod sådan et uhørt tyranni, det er klart.

Nu er kl. 19.08 (24 november 2020) og jeg vil fortælle, at der er så mange misforhold og sære uoverensstemmelser i sagen, og i øvrigt endnu flere usandheder fra Hobro Boligforening, Karen Lis Hvarre og Lise Hansens side at jeg ikke vil offentliggøre sagsakterne, fordi det hele skal med i retten. Jeg er som sagt ikke overrasket over Beboerklagenævnets arbejde, for ærlig talt så er jeg velbevandret i danske myndigheders sagsbehandling, men det er stadig dybt beskæmmende at uddannede fagfolk i vigtige embeder tilsyneladende ikke har det mindste problem med at udføre så [bevidst] ringe et stykke arbejde.

I dag 27 november – kl. … 🙂 til morgen – har jeg opdaget noget vildt i forbindelse med minutiøs gennemgang af sagsakter (der er også et par andre ting) men især een ting der bestyrker en teori jeg har om familien inde ved siden af. En dato jeg ‘faldt’ over.

Vi kan ikke modtage post længere, og har ikke kunnet det siden 17 oktober 2020. Jeg har haft ringet til Postnord for at meddele det, fordi postbudene har lagt vores post ovenpå postkassen. De spildte (?) dråber fra billedet med kloak-afføringsvand var lige inden for døren ind til kælderen. Der var ikke fodspor: Jeg har tænkt på om der er andet end Lise Hansens & samlevers reklamer/aviser i vores postkasse. Med tanke på hendes og deres adfærd ville det overhovedet ikke overraske mig.

5 december 2020, kl. 10.30 på vej tilbage fra hundeluftetur: jeg fik dokumentation på naboernes adfærd (i dag Lise Hansen, samlever og et ungt menneske – en søn?) som den ofte er når vi går ud af gadedøren – og eller kommer hjem igen, hvor de står og glor provokerende og intimiderende på os. Forleden gik det ud over min ene hjemmeboende søn (29 november), da Lise Hansen, veninden og en … ven? … stirrede groft intimiderende på ham (har billeder og bils nummerplade). Og i dag havde samleveren tilsyneladende noget han gerne ville vise mig under jakken … ??? Et logo? En yngre pige (datter?), deltog også i at lukke vinduerne i opgangen.

5 december 2020, kl. 10.30, billede 2 (ud af 4).

Nu er jeg nødt til at være parat til at optage- og eller tage billeder når vi går ud og ind af gadedøren, når vi ved de er hjemme.

Den 1 december 2020 blev sagen indsendt til Boligretten. Det er punkter jeg ønsker prøvet for domstolene, hvoraf flere burde få betydning for lejere i Danmark som et hele. Men igen, nu får vi se. Der er noget der ikke stemmer overens her, så det bliver interessant at se om det kan bekræftes.

“Grundet sagens alvorlighed, nævnt i bidrag af 26 oktober 2020, men også som sagen siden har udviklet sig herunder Hobro Boligforenings handlemåde og bidrag i et dansk medie, har jeg ikke mere at tilføje overfor Beboerklagenævnet/Huslejenævnet, Mariagerfjord Kommune, efter at have afleveret mit bidrag af 26 oktober 2020, den 27 oktober 2020, og vil derfor ikke deltage på dette møde den 24 november 2020, men istedet lade sagen komme for en domstol, hvor jeg har mulighed for at blive repræsenteret af en advokat.” (mit svar til Beboerklagenævnet af 16 november 2020)

Noget kunne tyde på at der forelå en afgørelse allerede 20 november 2020 … Af hvilken grund skulle jeg så møde frem 24 november?

Hvem mon deltog på mødet? Jo, bl.a. Karina Karlsen og Jette Christensen fra Hobro Boligforening … og ‘Lise Hansen’ (naboen) og Karen Lis Hvarre (stuen). Noget af en sammenkomst. Alle fire særdeles utroværdige, men i mine øjne også farlige. Det kan (og er oftest) – være farligt at lyve om andre. Ingen kan vide sig sikre overfor mennesker af den slags. Ingen er sikre i den slags menneskers nærhed. Og hvem var mere end parate til at dele deres farlige usandheder? Tastaturkrigerne, selvfølgelig! (se eksempelvis Thoughts on Evil and Fighting it Back (s.3) under overskriften Tastaturkrigernes farlige ridt – og indflydelse – ud i hver en krog af vores samfund. Sølets absolutte afskum i mine øjne.

Det er mere end mærkeligt at de ikke kan passe sig selv og eget liv. Ja, hvorfor mon? … Jeg har ondt af deres børn.


4 januar 2021 (redigeret og yderligere information indsat 16 januar)

Udbedring af mangler og endelig indsendelse af sagen. Ja, det bliver i sandhed spændende at se om der kunne være en forbindelse …

“Du skal formentlig kun anlægge sagen mod Hobro boligforeningen (…)” Mail af 15 december 2020 fra kontorfuldmægtig Lene Andersen. Jeg kunne jo få den tanke, at udtalelsens sigte handler om at de andre modparter hører under Hobro Boligforening, da alle modparter er en del af den samlede sag, meeenn sådan ligger landet ikke.

Telefonsamtale foretages den 4 januar, før endelig indsendelse af sagen, fordi: når jeg loggede ind på minretsag.dk fremgik det at fristen var overskredet, selvom det først ville ske følgende dag. Jeg havde frist til 5 januar. Og jeg kunne ikke uploade dokumentet. Derfor ringede jeg til retten i Aalborg, og omstilles efter endt forklaring til Lene Andersen. I samtalen råder hun mig til kun at lade sagsanlægget omhandle modparten Hobro Boligforening …! Fordi? Jo, de andre modparter kunne jo få advokater og anlægge injuriesager der ville komme til at koste mig mange penge. Jeg var ikke helt målløs, dertil at jeg trods alt for hærdet i forhold til danske myndigheder, men alligevel. Jeg skrev til hende næste dag, hvorefter jeg modtager næste krav om udbedring af mangler fra en anden afsender under Boligretten.

Og grunden til at jeg formentlig kun skal anlægge… er alt for nem at regne ud – det står bøjet i neon!

Til modparterne i sagen: I kan bare komme an! med hvad I end måtte lyste af endnu flere bestialske uhyrligheder! I er, som jeg har nævnt flere gange, oppe imod den forkerte. Uanset hvordan I har tænkt jer at fortsætte, da har I tabt, og jeg behøver ikke at forklare hvorfor. I er forhærdede kriminelle. Simple individer uden empati og medmenneskelighed. Kvaliteter hverken magt eller rigdom kan købe. I er fortabte!

Underskriftforfalskninger … igen … igen

I dag den 16 januar 2021 samler jeg billederne af underskriftforfalskningerne under denne overskrift. Længere fremme forefindes nogle af sagsakterne, som jeg offentliggjorde (fra) den 11 januar, foranlediget af Boligretten i Aalborgs noget forunderlige udtalelse i føromtalte telefonsamtale i forhold til bl.a. spørgsmål omkring modparter i sagen.

At Hobro Boligforening foretager sig sådanne frie kriminelle beføjelser er ikke en tilfældighed. De har fået lov. At jeg, og derved min familie, er udsat for denne bestialske ondskab er ingen tilfældighed. Der foregår et samarbejde.

To modparter i sagen: Karen Lis Hvarre og ‘Lise Hansen’ der begge udtalte sig til en journalist fra Nordjyske den 26-28 oktober 2020, med artikeludgivelse 1 november (18.52).
Karen Lis Hvarre stod frem med billede og navn i artiklen. ‘Lise Hansen’ udtalte sig, men ville ikke have sit billede i avisen.
Joo.. det ser overordentlig sandsynligt ud … En medarbejder fra Hobro Boligforening, der skriftligt har været særdeles aggressiv og løjet i ualmindelig groft.
Medarbejderens underskrift sammenlignet med modpart Karen Lis Hvarres underskrift.
At involverede i en sag har, ikke bare en eller to enkelte ligheder i håndskrift og bogstaver, men mange – er sjælden. At det sker for mig i to sager må være … yderst sjældent – grænsende til usandsynligt. For begges vedkommende ufattelig grove og ødelæggende, ikke bare for min familie og jeg, men også for samtlige borgere i Danmark der ikke er en del af dette ulækre korruptionsnetværk.
Oktober 2020
Juni 2020
Midt i en ubehjælpelig samling af ubeslutsomme bogstaver, der ikke rigtig ved hvordan de skal præsentere sig selv, andet end – for det meste – at læne sig op af noget der ligner en strid modvind, eller kuling før stormstyrke af en ubarmhjertig vestenvind, ja da mødes man (bl.a.) af et genkendeligt t…
…og andet genkendeligt …
Ups … et bump på vejen 🤐 og sædvanlige gamle kendinge
“jeg/vi”. Læg bl.a. mærke til det store d
“jeg/vi”
Parentes
“til – så” og parentes. Første tegn for parentes er fuldstændig identisk med nedenståendes første tegn for parentes
“episoder – dette”.
Måde at skrive dato på, margen og linjeafstand

Livsvigtig billeddokumentation og sagsakter

I går morges den 9 januar 2021 (før kl. 9) skrev og uploadede jeg billeder og tekst om løgnerne. Både her, men især på Twitter. Og i dag 10 januar 2021, da jeg gik i kælderen her til morgen (6.54) for at se om der var vasketid kl. 7-11 (det var der ikke), fik jeg øje på at vores underbos dørmåtte ligger nede foran en anden løgners dør. Det gjorde den ikke da jeg var ude med vores hunde i går aftes. Så! jeg kan levende forestille mig hvem der har gjort det – og hvorfor! Men jeg lover jer! I fordømte, ondskabsfulde og farlige løgnere, at hvis I fortsætter jeres ulækre løgne om os, så går vi til politiet. Og uanset hvad, skal de registrere det, for jeres adfærd er farlig, og det er den også for andre beboere, og for dem der færdes i jeres nærhed!

Billede taget 9 januar 2021
Det er hensynsløse mennesker uden nogen som helst respekt for andre, og det opdrager de deres børn i?! De har hverken respekt for os, dem der udfører trapperengøring og nu malere der går i opgangen. De bryder tilmed regler for husorden, og har gjort det lige siden de flyttede ind.
”Og lugte til deres meget sødlig lugte som trænger ind i min lejlighed og ud i opgangen” skrev løgneren ‘Lise Hansen’ om os … (og nævner i øvrigt ikke sin samlever🤔) hmmm… hvad er det vi andre må lugte til?
Roderiet er en del af strategien
8 november 2020
Juli 2020
Malere i opgangen må rykke familiens effekter ude på reposen, for at kunne komme til at male, for naboerne er hævet over regler for husorden under Hobro Boligforening, af grunde man ikke forstår … eller…
For at beskytte min familie og mig selv, er jeg nødt til at tage sådanne billeder for dokumentation. Det er jeg nødt til fordi Hobro Boligforening lyver alvorligt og ualmindelig groft i en henvendelse til Beboerklagenævnets formand jurist Sanne Kyndi Skovmose. De skriver at denne beboer ikke tør gå med sin hund af frygt for at møde os. Jeg har flere billeder af denne slags. Hobro Boligforening har en ubegribelig kynisk og ondskabsfuld dagsorden! i samarbejde med omtalte beboere – og andet godtfolk

Sagsakter

Efter indsendelse af sagen den 1 december 2020 fik jeg følgende nedenstående den 8 dec. fra Boligretten Frist udbedring af stævning. Jeg kontaktede en advokat og blev lovet at der ville blive ringet tilbage, men det gjorde de ikke – og det er sædvanligt i forhold til de kriminelle jeg er oppe imod og mine forsøg på at få hjælp siden april/maj 2017. Efter et nyt afslag fra et andet advokatfirma i går, gør nu, at jeg må offentliggøre sagsakterne. Hobro Boligforenings Indbringelse med bilag af 8 oktober 2020 (modtaget af Beboerklagenævnet 14 oktober) skal redigeres (udskrives og udvalgte navne overstreges) så det fremlægger jeg når det er klar. Hobro Boligforening og de andre modparter i sagen:

Karen Lis Hvarre fremlægger dokumentation på noget hun selv har afklippet. I forhold til højden på altanen er det ikke muligt for mig at smide blomsterne sådan. Desuden, som det fremgår af mit bidrag af 26 okt., fik jeg kun fat i nogle få blomster for hvilke jeg kastede ind på altanen. Hun er alvorligt utroværdig, men heldigvis for hende, har hun en lille klub af andre lige så utroværdige, usympatiske og foruroligende farlige. Det er farligt at lyve om andre.
Set i dag den 15 januar 2021. Samtidig med at viceværten sætter sedlen op, afhenter han effekterne … 🤔 – jeg så ham nemlig køre afsted med det, og imens jeg vaskede tøj hang der ingen seddel på døren ned til kælderen (14 januar). Effekterne havde stået der et stykke tid, sådan som det plejer at gøre når folk hensætter ting i kældergangen – hvilket jeg er fuldstændig uinteresseret i: For min skyld kan de gøre som det passer dem, så længe der ikke er tale om bevidst chikane. Hvorfor foretages den handling fra Hobro Boligforening netop nu, for det er ikke sket før! – der er tingene bare blevet afhentet fra kælderen (og fra affaldscontainer-området) af servicemændene/viceværten uden at hænge sedler op. Jeg ved selvfølgelig godt hvorfor, og den ene af grundene hører under en meget alvorlig omstændighed min familie og jeg længe har været udsat for.

10 januar 2021, kl. 17.19 😊. Endnu et hjerte og sommerfugl tilføjet vores hoveddør – og sådan vil jeg fortsætte, indtil de stopper deres ondskab og lader os være i fred  💚 #stakler
2 december 2020 🥰 #allYOUneedislove