Thoughts on Evil and Fighting it Back


When you see corruption, when you see injustice, you speak up. You don’t just shut up and say it’s none of my business

Manal al-Sharif

🦋


Marts 2021

https://fos-sa.org/2021/04/13/albertas-medical-experts-speak-edmonton/

Alberta’s Multidisciplinary Team of David Redman, Dr. Roger Hodkinson, Dr. Dennis Modry and David Dickson extended an invitation to Premier Kenney, the COVID-19 response team, including Chief Medical Officer of Health Dr. Deena Hinshaw, and Minister of Health Tyler Shandro, to participate in a public forum, an academic debate, to discuss the Alberta Government’s response to the pandemic.

❣️ “Everyone is dangerous until proven healthy” #homosapienophbia


To anyone in the habit of dismissing people who are questioning, investigative and sceptical as tin foil hat wearing, paranoid, science-denying Trump supporters, the question is: what do you believe in? Where have you placed your faith and why? How is it that while no one trusts governments, you appear to trust nascent global governance organisations without question? How is this rational? (…) If you are placing faith in such organisations, consider that in the modern global age, these organisations, as extraordinarily well presented as they are, are simply grander manifestations of the local versions we know we can’t trust. They are not our parents and demonstrate no loyalty to humane values. There is no reason to place any faith whatsoever in any of them.

🦋


Hele ‘Lise Hansen’ og teatertruppen Proformas omdrejningspunkt, fra adressen Jernbanegade 55A, er os. Der foregĂĄr intet andet end dĂ©t. De er stærkt optaget af os, og har været det siden indflytning, sidste ĂĄr. Det er, og har været, udført sĂĄ tĂĄbeligt kluntet, komisk lattervækkende og ualmindeligt stupidt. (https://forlagetnemesis.com/hobro-boligforening/)


🦋


https://www.information.dk/debat/2021/02/kravet-samfundssind-blevet-ekskluderende-form-gruppetaenkning

Når statsministeren bruger udtrykket ’samfundssind’, vækker hun et potentielt farligt instinkt i os, omend dette for tiden opfattes som ’at være god’. Det er vigtigt, at vi er opmærksomme på, at samfundssind kan rumme blindhed, uselvstændighed og ondskab.

❤️ âť¤ď¸Ź âť¤ď¸Ź 


Februar 2021

Perverterede aggressorer

En vigtig regel, når man bliver chikaneret af en perverteret person, er at holde op med at forsvare sig. Fristelsen er ellers stor, eftersom aggressorens snak er fyldt med løgne, der fremsiges med den største samvittighedsløshed. Enhver forklaring, eller retfærdiggørelse fører kun til, at man synker længere ned i dyndet.

Hverdagens skjulte ondskab af Marie-France Hirigoyen

Dyndet er for mig et nedværdigende og besudlende sted, som jeg for et øjeblik havnede i, i går aftes. Og det bebrejder jeg mig selv for. Ikke over at blive vred, det var på sin plads og på tide! men over at lade sig indfange af deres perverterede og aggressive spil. Over at interagere med de personer, umennesker, der rangerer langt under vores værdighed. Det er umennesker der er blottet for livsenergi, umiddelbarhed, oprigtighed, vitalitet, begejstring, livsnysgerrighed, medmenneskelig, samvittighed, kærlighed.

Det er meget almindeligt at høre folk sige, at hvis en person er blevet offer, er det, fordi han havde anlæg for det på grund af svaghed eller mangler. Vi vil få det modsatte at se, nemlig at ofrene som regel er udvalgt på grund af det, de har ud over det sædvanlige, og som aggressoren forsøger at tilrane sig

(Ibid)

At betragte og observere ‘Lise Hansen’ og støttepersonerne giver anledning til dyb undren. Den mĂĄde de lever deres liv pĂĄ. De kunne lige sĂĄ godt være fra en anden planet. Et, i mine øjne, ufattelig fattigt liv. Her taler jeg ikke om deres bestillingsarbejde og perverterede ageren. Nej, det er næsten værre: det liv de lever er fattigt. Destruktivt. Uinteressant. Fysisk sĂĄvel som psykisk. Et snæversynet og dødt lilleputunivers, der er nødt til at fyldes op af andres liv, for at de pĂĄ den mĂĄde kan overleve.

Havenissen Børge og kriminelle løgnerLise havde et kortvarigt ærinde i opholdslejligheden i gĂĄr aftes. Er det fordi de er ved at være desperate? Det er jeg sikker pĂĄ! De klynger sig til provokationerne – med det yderste af fingerspidserne boret ind i kanten af afgrunden, som et sidste forsøg pĂĄ at redde deres mislykkede mission. Mislykket alene fordi de er gennemførte stupide.

Frem for alt er det vigtigt at holde øje med forløbet af chikanerierne og om muligt, at analysere dem. Hvis man har en fornemmelse af at blive angrebet på sin værdighed eller sin psykiske integritet på grund af fjendtlig holdning hos en eller flere personer, og af at det foregår regelmæssigt og over lang tid, kan man godt regne med, at der er tale om psykisk chikane

(Ibid)

‘Lise Hansen’ er et særdeles farligt umenneske. Hun er en lystløgner, og har begĂĄet kriminalitet i det forehavende hun er sat til. Kriminalitet sammen med Hobro Boligforening og Karen Lis Hvarre (og danske myndigheder). Uomtvisteligt. Og de kan ikke redde sig ud af det. Heller ikke under korruptionens vinger. Ugerningerne har de selv graveret ind i beton. Det er uopretteligt. De kan forsøgsvis ridse, hugge og overstrege for at fjerne de kriminelle handlinger, men det vil for altid efterlade beskadigelse. Nøjagtig som i sagen med Aarhus Universitet og den danske stat. Opsigtsvækkende ud over alle grænser at være vidne til sĂĄ udbredt en stupiditet.


Januar 2021

Et menneske der tør gĂĄ alene, være sig selv – og kæmpe for det hun tror pĂĄ

https://www.berlingske.dk/debatinterview/may-bjerre-eiby-er-leder-af-et-privat-plejehjem-hele-den-roede

https://www.dr.dk/drtv/episode/indefra-med-anders-agger_-plejehjemmet-dagmarsminde_140310

đź’šđź’šđź’šOmsorg og beskyttelse af den kriminelle

I bogen om Aarhus Universitet og den danske stats alvorlige bedrageri, skriver jeg om hvordan erfaringerne omkring mine forgæves forsøg for at få hjælp, har efterladt mig retsløs. Om hvordan jeg ikke længere er beskyttet af det danske retssamfund. Der er ingen steder at gå hen længere for at få hjælp. Nej, i stedet opdagede jeg, at udvalgte kriminelle danske statsborgere er omfattet af endog stor omsorg og beskyttelse fra det vi forstår som værende vores retssamfund, og samtidig træder andre aktører, som retssamfundet er i relation med, galant og generøst til, i solidaritet, for at værne nænsomt om det kriminelle objekt.

Tænk, kun at kunne formå, at klare livet med usundt kammerateri og magtmisbrug. At være nødsaget til at leve så fordækt et liv, for at klare sig. Ikke at være i stand til at navigere oprigtigt og redeligt. Hvor er det ualmindelig svagt i ordets rette betydning
fra bogen Jeg foretager mig herefter ikke yderligere del 1

De legale kriminelle kan lyve ganske uvirkelig groft. De kan bryde dansk lovgivning ualmindelig groft. De kan kvit og frit gøre mange brutale forsøg på at ødelægge den eller de der har opdaget og afsløret deres legale kriminelle ugerninger. Og det er egentlig kun fantasien der sætter grænser for hvad de legale kriminelle kan, må, og finde på, udi elimineringsforsøg imod den rigtig skyldige. Den danske stats fjende no. 1. Den der formaster sig til at gøre opmærksom på, at kriminelle handlinger er begået. Begået imod både enkeltpersoner og selve samfundet som et hele. Det danske fællesskab.

I er ødelæggende for væksten af sunde fællesskaber og dermed et sundt samfund. I er de reelle skabere af dyb kynisme og mistro. Sikke et samfundsbidrag!
(Ibid)

Men, det er jo ikke noget nyt. Det er nærmest normen, grænsende til det trivielle: der gælder Ă©t sæt – omfattende – regler for nogle, der til gengæld slet ikke gælder for andre. That’s life!

“Retsbeskyttelse” er relateret til retssikkerhed. Retsbeskyttelse indebærer, at staten har en forpligtelse til at beskytte borgerne mod andre borgeres overgreb. Denne beskyttelse bestĂĄr typisk i at forhindre, retsforfølge og straffe kriminalitet

https://menneskeret.dk/emner/lov-ret

Beskyttelsen er væk. Fuldstændig forsvundet. Det er ikke længere en mulighed, at tilkalde det andre forstår som ordensmagten. Det er ikke længere en mulighed, at række ud efter elementer i retssystemet for at opnå retsbeskyttelse. Og derfor er selvbeskyttelse blevet tvingende nødvendigt. Hvad enten man har lyst eller ej. Hvad enten det er lovligt eller ej.


En yderst vigtig artikel

Ærlige og ordentlige mennesker med deres dyrebare integritet i behold:

https://www.americasfrontlinedoctors.com/the-stand-the-truth-about-the-covid-19-vaccine.htmlOfficiel indførelse af demokratur

2020 blev ĂĄret hvor de statsledende grupper i Danmark – men ogsĂĄ i resten af den vestlige verden – for alvor viste hvem de er. I forening med deres tætforbundne propagandamaskineri mainstream-statsrepeatende-medier. For uden det tonstunge, buldrende og altødelæggende statsmedieapparat havde projektet selvfølgelig været fuldstændig umuligt at søsætte.

Lande med statsdiktatur skjuler ikke deres styreform. De opererer ĂĄbenlyst. SĂĄ pĂĄ en eller anden utænkelig mĂĄde blev ĂĄret 2020 et skelsættende ĂĄr – en forfærdelig milepæl – der vendte op og ned pĂĄ den verdensforestilling de fleste indoktrinerede vesterlændinge traller rundt med. Det blev ĂĄret hvor man kom til at forstĂĄ, at sĂĄdanne ĂĄbenlyse diktaturer er til at stole pĂĄ. De fortæller hvem de er. Vi ved hvor vi har dem. Men sĂĄdan er det ikke længere med Danmark, eller resten af den vestlige verden, for den sags skyld. Langt fra. Danmarks statsledende grupper – en brutal umoralsk og alt ofte lovovertrædende eliteflok – er uærlige i et utænkeligt og uoverskueligt format. Vi har at gøre med mennesker der uden at blinke opererer ufattelig fordækt. Der uden at blinke storlyver alle os andre ret op i vores ĂĄbne ansigter.

Vi er blevet fortalt, og groft indoktrineret med, at vi, danske statsborgere, lever i et demokrati. At vi har noget de kalder folkestyre. At vi bor i et frit, oplyst og åbent land. Et land med frie demokratiske diskussioner. Et land med frie og uafhængige medier. Et land med forskningsfrihed. Et land hvor intet fejes ind under de silkevævede gulvtæpper. Men det er verdens største løgnhistorie. Og det kom året 2020 til at åbenbare. Et løgnens år. Et år hvor hele den danske befolkning blev ført så groft bag lyset, sammen med milliarder af andre mennesker rundt om på kloden, at verden nærmest ikke står længere. Det altoverskyggende tragiske er at der ikke er nogen samvittighed at tale til: vi er underlagt lunefulde utroværdige mennesker der ikke ejer skyggen af samvittighed.

Det blev ĂĄret hvor det er blevet forbudt at mene noget andet end den gængse statsfortælling. At gĂĄ imod strømmen. At søge information – og videnskabsbaseret information – fra mennesker der har integritet, moral og dannelse i nyfødt og ubesmittet behold. EfterhĂĄnden særegne kvaliteter.

De frie, åbne, spændende, uenige, mangfoldige diskussioner forsvandt. Som dug for solen. Det blev forbudt at mene noget andet. Det blev forbudt at ville noget andet med sit liv, end det statsfortællingen dikterer. Og det jerngreb kommer ikke til at forsvinde over natten. Det jerngreb kommer vi til at være fængslet i, i mange år fremover. Danmark som et åbent og ærligt vestligt demokrati døde i 2020.

NedenstĂĄende digt skrev og publicerede jeg den 14 marts 2020. Tre dage forinden var mit yngste barn blevet tvangshjemsendt fra sin kostskole sammen med resten af kostskoleeleverne, ja og resten af Danmarks børn og unge. Generationer af smukke unge mennesker, som de voksne uden at blinke og rysten pĂĄ hænderne masseødelægger. De fik frataget deres naturlige og naturgivne frihed og ret til egne liv. Deres fik frataget deres ret til selvbestemmelse. I stedet overtog et vanvittigt og indoktrinerede statstyranni – ikke set siden enevældens tid – som vi mĂĄske ikke fĂĄr mulighed for at omstyrte i nær fremtid. Men jeg vil gøre alt hvad der stĂĄr i min magt for ikke at lade mig tyrannisere.

🦋

Jeg har lukket vinduet / for katastrofetoget og hornet af ubønhørligt ramaskrig / sat på tvangsbuede skinner og autopilot / af envejskommandanterne / i en ellipseformet evighedscirkel på et fundament af rå uopbrydelig beton / indeholdende forbipasserende ansigter bag forstenede ruder og blikke tømt for liv / i en fart af rasende afsindighed så afstigning er blevet en uopnåelig umulighed // Jeg har lukket vinduet / for envejskommunikationens ensidige verdensbillede i mikroformat / svøbt i kunstigt lys og uregistrebare blitz / der påfyldes hjerner til bristepunkt og overophedning / Alarm Alarm Alarm / og forskrækkede blå blink der aldrig ophører / til skræk og ildevarslende advarsel // Jeg har lukket vinduet / for titler og talerstol med logoer i støvet metal / og miner støbt i dommedagsprofeti / til evig undergang og snarlig død og lemlæstelse.

Jeg åbnede forsigtigt døren op / ud til livet / og fandt at verden stod endnu / at jorden ikke havde forladt sin bane / og var drevet videre ud i verdensrummet / væk fra stjernesolen og alt livs eksistensgrundlag / at ilten var velsignet kølig og ubesværlig at trække ned i lungerne / at jeg kunne høre pulsen standse overrasket op / og mærke den permanente sitren slippe sit tag for at fortsætte alene / at jeg kunne høre hjerteslagene forplante sig roligt pulserende og stærkt i min krop / og se at lyset var vendt tilbage i frodige dagsportioner / at luften vibrerede af fuglenes forårsutålmodige afventen i længsel / sammen med planterigets bristefærdige og begyndende tyvstart / med enkelte solsortes emmende fuglefløjt på strofesprog / Eftergivende.

Der var stille derude. Måske ferietid. For levende livsglade mennesker. Draget ud til sol, sommer, udeliv og latter. Ud til stærke kolde blå bølger over solvarme livskraftige insisterende kroppe. Ud til kærlighed i nyfødte klare farver. Uforfærdede og frie. Urokkelige. Og kreationer af egne tanker og rolige billeder for et indre blik. Mangfoldigt og rigt. Fra en uudtømmelig kilde af uanet visdom. Frihed og flervejskommunikation. Udveksling af oprigtige livsfortællinger. Deling af autentisk levet liv og uforsigtig glæde.

Jeg har lukket vinduet / lukket og låst det / forsvarligt / for ubudne uvedkommende / for glammende krigsfanfarer / for vagt i gevær / for envejskommandanterne i synkront polyesterantræk / for dommedagsprofeterne iklædt rober af skinbedrag / for talerstole med logoer i støvet metal.

Jeg har fritaget døren for dens hængsler og givet livet sine beføjelser tilbage.

14 marts 2020

December 2020

#FightBack đź’š

Love and Solidarity – especially on rainy days đź’§ 

Virussen – omfattende indgreb og overgreb i liv og personlig frihed

I dag den 20 december og indtil nu er ca. 1007 mennesker i Danmark døde af virussen eller med virussen (hvis det er den specifikke virus der var tale om i pågældende afdøde) fra starten af marts og frem til nu. Det er en periode på over ni måneder. En længere sæson end den sædvanelige sæson der løber fra uge 40 og frem til næste års uge 20.

1007 mennesker ud af en befolkning på ca. 5, 8 millioner. Det er altså uhyggeligt få. Til sammenligning ser det noget anderledes ud når vi taler om kræft. Antal nye årlige kræfttilfælde og dødsfald:

“Det ĂĄrlige antal kræfttilfælde i Danmark forventes at stige fra 40.260 i 2012-2016 til 51.909 i 2032-2036, hvilket er en stigning pĂĄ 28.9 pct”

“Det ĂĄrlige antal kræftdødsfald i Danmark forventes at stige fra 15.709 i 2012-2016 til 18.117 i 2032- 2036, hvilket er en stigning pĂĄ 15.3 pct”

https://www.cancer.dk/hjaelp-viden/fakta-om-kraeft/kraeft-i-tal/nye-kraefttilfaelde-de-naeste-20-ar/

At en hel befolkning pĂĄ 5, 8 millioner skal pĂĄlægges sĂĄ omfattende, og i mine øjne meget voldsomme restriktioner pĂĄ liv og levned, fordi lidt over 1000 mennesker er døde – og det er vel at bemærke for en stor dels vedkommende mennesker der i forvejen havde underliggende sygdomme og tilhørte den ældre del af befolkningen, hvilket er fuldt ud forventeligt og noget der forekommer hvert ĂĄr – er virkelig ekstremt og helt ude af proportioner. Det er fuldstændig uhørte metoder regering og folketing tager i brug overfor os alle sammen. Et alvorligt indgreb i vores ret til eget liv og personlige frihed. Et alvorligt brud pĂĄ almindelige menneskerettigheder. Men de mĂĄ godt! Fordi Danmarks styreform har ændret sig gradvist til det værre igennem flere ĂĄr, og i marts i ĂĄr tog det et stort og fundamentalt syvmile skridt i den bindegale retning, sĂĄ fatalt at vi formentlig aldrig kommer tilbage til noget der bare kunne minde om demokrati og folkestyre igen.

Hvis man er særlig udsat i forhold til sæsonbetonede virusser bør man tage sine egne forholdsregler, og jeg er sikker på at mange der er udsatte i den henseende, af den ene eller anden grund, gerne vil have sig frabedt at hele landets befolkning skal undergå så voldsomme indgreb, for deres skyld.

I influenza-sæsonen 2017/2018 var over 7600 mennesker indlagt pĂĄ de danske hospitaler som følge af influenza-virusser. SĂĄ mange har endnu ikke været indlagte af virussen. Men som sagt handler det overhovedet ikke om omsorg og samfundssind – tværtimod!

Influenza, vacciner og virusser

https://www.ssi.dk/sygdomme-beredskab-og-forskning/sygdomsovervaagning/i/influenzasaesonen—opgoerelse-over-sygdomsforekomst-2017-18 (“page not found” stĂĄr der nĂĄ man klikker pĂĄ linket, men det virker fra Twitter. Jeg har kopieret det direkte fra siden pĂĄ ssi.dk.)

“Influenza A (H3N2)-vaccineeffektiviteten blandt patienter pĂĄ 65 ĂĄr og derover var 0 % og blandt de 15-64 ĂĄrige var den 13 % (95 % konfidensinterval: -20, 37). Den lave vaccineeffektivitet overfor influenza A(H3N2) var forventet, da det virus der cirkulerede havde ændret sig i forhold til virusstammen i vaccinen. Influenza A(H1N1)-vaccineeffektiviteten blandt patienter pĂĄ 65 ĂĄr og derover var 45 % (95 % konfidensinterval: 28-58), blandt de 15-64-ĂĄrige 50 % (95 % konfidensinterval: 35-62).Overfor influenza B blandt patienter pĂĄ 65 ĂĄr og derover var vaccineeffektiviteten 30 % (95 % konfidensinterval: 24-35) og blandt de 15-64-ĂĄrige 33 % (95 % konfidensinterval: 26-39). Influenza B-vaccineeffektiviteten var lavere end i foregĂĄende ĂĄr, fordi den influenza B-type der cirkulerede i befolkningen ikke var inkluderet i vaccinen. Den observerede vaccineeffektivitet overfor influenza B kan muligvis skyldes krydsbeskyttelse. Estimaterne er justeret for alder, køn, underliggende sygdom, kalendermĂĄned, hvor patienten blev testet, og om patienten var hospitaliseret.”

Hvor mange virusser fremgik af denne sæson 17/18 (uge 40 til næste års uge 20: 33 uger)?

“Undersøgelse af 644 luftvejsprøver, for 20 forskellige luftvejsvirus, identificerede virus i 403 prøver (63 %): heraf var 248 (62 %) positive for influenza og 155 (38 %) positive for andre luftvejsvirus. Rhinovirus (10 %) og respiratorisk syncytial virus (8 %) var den næsthyppigste gruppe af virus efterfulgt af human metapneumovirus (5 %), coronavirus (4,5 %) parainfluenzavirus (4 %), adenovirus (3 %), enterovirus (3 %) og parechovirus (0,5 %), figur 6.”

Influenzavacciner indeholder bl.a. proteiner fra hønseæg. Udover den lave effekt vaccinerne har, så er det (bl.a.) muligt at redde sig en allergi overfor æg.

“7.667 patienter med laboratoriebekræftet influenza indlagt pĂĄ hospital (…) Den samlede estimerede overdødelighed relateret til influenza for hele 2017/18-sæsonen var pĂĄ 1.644 dødsfald (…) I alt 549 (7 %) af de indlagte patienter modtog intensiv behandling (…) I alt 99 % havde underliggende risikofaktorer for et alvorligt forløb af influenza, de hyppigste risikofaktorer blandt de indlagte patienter var henholdsvis kronisk lungesygdom/astma (489 patienter, 89 %), hjerte-kar-sygdom (340 patienter, 62 %) og alder ≥65 ĂĄr (335 patienter, 61 %). For seks patienter (1 %) var der ikke oplysninger om risikofaktorer.” (Ibid)

Laboratoriebekræftet … jeg er næsten sikker pĂĄ at man ikke anvendte PCR-tests dengang (PCR-testen er ikke i stand til at vise hvilken virus der er tale om!) men de tider er forbi, fordi det i dag handler om noget helt andet: https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/videos.html Her ses hele det scenarie der ventede milliarder af intetanende mennesker et par mĂĄneder senere – og som de fleste aldrig i selv deres værste mareridt ville kunne have forestillet ske i virkeligheden – et mareridt der ikke er muligt at vĂĄgne fra

https://winteroak.org.uk/2020/10/05/klaus-schwab-and-his-great-fascist-reset/


Forsmag på en vigtig bog af Charlotte Danefeld. Bogen kan købes fra den 18 december 2020 og forudbestilles her: https://danefeld.as/index.php/coronasyndromet/

At opdage, at der findes mange andre mennesker som sætter spørgsmĂĄlstegn ved det vi gennemlever netop nu og har været i det meste af ĂĄr 2020, er uendelig trøstende for den dybe fortvivlelse man gĂĄr rundt med foranlediget af at være tvunget ind i dette vanvittige science fiktionslignende univers, bestemt af rige, priviligerede taburetryttere af danske politikere, der arbejder for en global sĂĄkaldt elite. Et regime, intet mindre, der uafvendeligt leder tankerne hen pĂĄ et brutalt og bestialsk fascistisk styre. Danske politikere har udrullet et tyranni hen over Danmark, sĂĄdan som andre landes politiske ledere har gjort i det meste af den vestlige verden. Et tyranni der har frataget os vores rettigheder over egen selvbestemmelse – over egne liv. Det er forrykt. Det skal holde op og stoppes.


De frie og uafhængige statsmedier i Danmark og den udbredte korruption de understøtter

Seruminstituttets Covid-19 test er ubrugelig

Den danske befolkning fratages muligheden for at blive oplyst om vigtige samfundsemner der har stor betydning for vores demokrati og retssamfund, når statsmedierne, der kalder sig selv frie og uafhængige, undlader at oplyse om eksempelvis indflydelsesrige personers- og institutioners alvorlige lovovertrædelser eller om ovenstående problematik (video) for hvilken der er videnskabelig evidens.

“Medierne har en udvidet ytringsfrihed, nĂĄr de formidler information om emner af offentlig interesse. Denne særstatus skyldes mediernes funktion i et demokratisk samfund: Det er gennem medierne, at udveksling og formidling af information, idĂ©er og meninger finder sted, og medierne spiller derfor en afgørende rolle for udøvelsen af de rettigheder, der sikres gennem ytrings- og informationsfriheden” http://mediejura.dmjx.dk/offentlig-interesse/

Myndigheder og statsmedier er utroværdige, og den danske befolkning kan ikke stole på mennesker bag disse institutioner.


Danmarks farvel som retssamfund?

“We have a government that violates our fundamental constitutional rights and also violates other laws.
This is dangerous for the democracy. History has shown that leaders who assure us that the situation is so serious that we must give up our freedom to gain security against an external or internal danger usually end up giving us neither freedom nor security but themselves the absolute power. (…) The government sent both police and military to North Jutland to scare the lives of the mink farmers, even though what it was doing was illegal. These are exactly the things we see when a country goes from being a democracy to becoming a dictatorship.”

https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE12600130/coronavirusset-har-skabt-en-formynderstat/ og https://www.scientificfreedom.dk/wp-content/uploads/2020/12/G%C3%B8tzsche-The-coronavirus-has-created-a-nanny-state.pdf

Under Justitsministeriet hører: Politi, Statsadvokat, Rigsadvokat, Datatilsynet, Civilstyrelsen og .. Procesbevillingsnævnet?

“Procesbevillingsnævnet er et uafhængigt organ, der hverken er en del af domstolssystemet eller en forvaltningsmyndighed”. (https://www.justitsministeriet.dk/ministeriet/raad-naevn-og-udvalg/procesbevillingsnaevnet/)

Sagen om Aarhus Universitets alvorlige bedrageri der kom til at involvere den danske stat (aktive aktører), herunder folkevalgte folketingspolitikere, er en stor skandalesag fordi det har vist sig, at Danmark ikke længere har et folkestyre, et demokrati og langt fra er et redeligt retssamfund. Magtens tredeling er forsvundet. Danmark er blevet noget der ligner et diktatur. Og det er bare én i en lang, nærmest uendelig, række af andre sager. At lyve og bedrage er normen. Skulle det blive opdaget, ja så svinges der lige et par beklagelser ud af polyesterærmerne, og hvor løgn og bedrageri endda omtales som fejl. Ganske mageløst.

Billedet taget 9 november 2020. Han lader som om han er pĂĄ vej over imod mig. 4 november 2020 var der tale om en anden mand. Ja, og 31 august og samme dags eftermiddag/muligvis 1 septembers eftermiddag.

November 2020

Under Fortællingen om en heksejagt vil sagen med Hobro Boligforening, samt to andre sager, være at finde. Om vores oplevelser som tilflyttere i et omrĂĄde der kunne minde om en hjemsøgt egn, og hvor vi, for at overleve, samler pĂĄ søde og venlige mennesker – for de findes heldigvis ogsĂĄ her – der opbevares i hjertet som smĂĄ gyldne gnister af livsenergi.

Oktober 2020

Den dybe ondskabs uransagelige vejeHobro Boligforening

Se under Hobro Boligforening og Fortællingen om en heksejagt