Danmark anno 2021

Læs om to sager med forbindelse til hinanden, og del for hele Danmarks skyld

Jeg er skribent. Det er mit eneste redskab i kampen mod myndighedernes alvorlige magt- og embedsmisbrug. Efter alt for mange oplevelser, og især de sidste tre års ørkenvandring, fuldstændig forgæves, er jeg så småt begyndt at forstå mennesker der presses ud i, og føler sig nødsaget til, at gøre brug af alvorlige redskaber for på den måde selv at tage retssikkerhed og retfærdighed tilbage. Noget der lovgivningsmæssigt var blevet lovet, men som viste sig slet ikke at eksistere da det kom til stykket. Det foregår i landet jeg bor i: Danmark. Samfundets magtfulde brådne kar er de reelle skabere af et kynisk og kriminelt fællesskab. Et samfund mættet af ligegyldighed. De mennesker er de virkelig farlige og ødelæggende.

Min twitter-konto fra 2016 er under restriktion, og den har før været suspenderet i fem måneder sidste år (2020). Min nuværende twitter-konto fra juli 2020 er under shadowban, præcis som min hjemmeside her på WordPress. Alt sammen for at fortælle sandheden om hvordan det danske retssystem ikke eksisterer for almindelige mennesker for hvilket de fleste danske statsborgere hører. For at fortælle sandheden om indflydelsesrige og magtfulde menneskers kriminelle handlinger, med forgreninger så langt som til politikerne på Christiansborg.

Ingenting kan jeg stille op overfor kriminaliteten begået mod min familie og jeg. Kriminalitet der samtidig er gået ud over Danmark som retssamfund og demokrati. Men jeg giver aldrig op!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s