De to første billeder er papirer jeg fandt i februar 2021 i vores kælderrum efter oprydning. De er skrevet af Jette Christensen, Hobro Boligforening i maj/juni 2011 før min familie og jeg flyttede ind som lejere. Skriften er identisk med ‘Lise Hansen’s skrift og underskrift, repræsentantskabsmedlem Karen Lis Hvarres skrift og underskrift og Tove Andersens skrift og underskrift. Men de har alle fået lov af dansk politi og Justitsministeriet til at begå disse alvorlige handlinger og lovovertrædelser imod min familie og jeg, men dermed også resten af det danske samfund. .

Læs om to sager med forbindelse til hinanden, og del for hele Danmarks skyld

Jeg er skribent. Det er mit eneste redskab i kampen mod myndighedernes alvorlige magt- og embedsmisbrug. Efter alt for mange oplevelser, og især de sidste tre års ørkenvandring, fuldstændig forgæves, er jeg så småt begyndt at forstå mennesker der presses ud i, og føler sig nødsaget til, at gøre brug af alvorlige redskaber for på den måde selv at tage retssikkerhed og retfærdighed tilbage. Noget der lovgivningsmæssigt var blevet lovet, men som viste sig slet ikke at eksistere da det kom til stykket. Det foregår i landet jeg bor i: Danmark. Samfundets magtfulde brådne kar er de reelle skabere af et kynisk og kriminelt fællesskab. Et samfund mættet af ligegyldighed. De mennesker er de virkelig farlige og ødelæggende.

Min twitter-konto fra 2016 er under restriktion, og den har før været suspenderet i fem måneder sidste år (2020). Min nuværende twitter-konto fra juli 2020 er under shadowban, præcis som min hjemmeside her på WordPress. Alt sammen for at fortælle sandheden om hvordan det danske retssystem ikke eksisterer for almindelige mennesker for hvilket de fleste danske statsborgere hører. For at fortælle sandheden om indflydelsesrige og magtfulde menneskers kriminelle handlinger, med forgreninger så langt som til politikerne på Christiansborg.

Ingenting kan jeg stille op overfor kriminaliteten begået mod min familie og jeg. Kriminalitet der samtidig er gået ud over Danmark som retssamfund og demokrati. Men jeg giver aldrig op!

Jette Christensens underskrift, Hobro Boligforening
Andre underskrifter af Jette Christensen, Hobro Boligforening
‘Lise Hansen’s dybt perverterede opførsel. Hun har løjet groft og særdeles farligt igennem hele sagen og overtrådt, bl.a. straffeloven alvorligt.
Repræsentantskabsmedlem Karen Lis Hvarre har løjet groft og særdeles farligt i sagen og overtrådt bl.a. straffeloven alvorligt.
Jette Christensens håndskrift 2011
‘Lise Hansen’s underskrift … 2020 [Jette Christensen, Hobro Boligforening]
Jette Christensens skrift 2011
En ud af flere forskellige underskrifter i sagen af Tove Andersen [Jette Christensen, Hobro Boligforening]
En grusom løgner og sociopat i selskab med brutale og farlige oppassere