Hej Iben. Jeg vil lige sikre mig, at du har talt med vores advokat … ? Jeg har desværre selv svært ved at få fat i ham. Han kan desværre ikke tage din sag, hvilket han forhåbentlig har fortalt dig? Jeg vil derfor blot minde dig om,. at ankefristen er i dag. Den er meget vigtig at overholde, hvis du ønsker at få sagen prøvet ved Landsretten. Jeg håber, at du finder en advokat, der kan hjælpe dig. God weekend. Mvh. ….

11 juni 2021, læst ved en fejl den 24 juni om aftenen

Den tredje advokat, der ifølge sekretæren tog sager i Jylland, men som alligevel ikke kunne tage sagen, og derfor henviste mig til en fjerde advokat med ordene “det kan være kemien passer”.

Den tredje advokat sagde i øvrigt, da jeg talte med ham (før sekretærens besked af 11 juni …), at jeg jo kunne risikere at straffen i Landsretten ville blive hårdere. Det var jeg da klar over, og forventede det næsten, sådan som historien har udviklet fra 2017 og frem, og hele denne sindssyge sag (i sagen) taget i betragtning, men den pris var jeg villig at betale, fordi det eneste jeg ønskede var at se og høre uhyrerne svare for sig i retten. Der skulle nemlig ikke andet end få spørgsmål til i Byretten, før de kriminelle og farlige løgneres øjne flakkede grimt – nølende i deres svar.

Svaret fra sekretæren, jeg med vilje ikke havde lyst til at læse men som jeg ved en fejl kom til at åbne i går aftes, giver mig nu forsikring om at også formanden for Lejernes LO Helene Toxværd tilbage i november 2020 udmærket var klar over hvad sagen i virkeligheden handler om. Det samme gælder for alle de advokater jeg har kontaktet igennem de sidste fire år.

Jeg er meget, meget spændt på behandlingen i fængslet …

“Vi får se hvad der sker”

29 januar 2021 kl. 14.37, efter at have bagtalt mig sammen med repræsentantskabsmedlem Karen Lis Hvarre (hør lydoptagelserne under Hobro Boligforening), kommer hun op til sin så godt som altid ulåste dør (læs avisartikel af 1 november 2020 i Nordjyske). ‘Lise Hansen’ havde i arbejdstiden denne dag, set et billede jeg havde uploadet (Hobro Boligforening) om morgenen, og allerede samme eftermiddag taler hun med omtalte Karen Lis Hvarre om det!
“Vi får se hvad der sker” er hendes kommentar, da jeg siger hun skal lade os være i fred: hun var nemlig på et uvirkeligt og ekstremt brutalt bestillingsarbejde. I Danmark.
’29 januar 2021 ‘Lise Hansen’s søn og vennen, der ankom ca. 10 min. efter at jeg havde bedt hende lade os være i fred.
Og tre dage efter, 1 februar, hænger denne seddel i opgangen, i øvrigt samme dag som jeg får besked fra Boligretten, Aalborg, om at den sag jeg forsøgte at få indbragt for en domstol, hvor modparterne var ‘Lise Hansen’, Hobro Boligforening, Karen Lis Hvarre, ‘Lise Hansen’s samlever, Tove Andersen og en tidligere nabo, blev afvist … fordi jeg ikke havde navn og adresse på ‘Lise Hansen’s samlever. Ifølge ‘Lise Hansen’, artikel i Nordjyske den 1 november 2020, går hun med kniv når hun færdes i ejendommen, fordi hun er bange … Karen Lis Hvarre fortalte, da den beskikkede forsvarer spurgte til sedler ophængt i opgangen, at det var ‘Lise Hansen’.
Her er de igen, denne dag er det den 24 februar: de deltog aktivt i chikanen af os. De to unge mænd har netop stået med deres mobiltelefoner rettet imod os, da min yngste søn og jeg gik ud af døren til opgangen med vores hunde, og var ovre på den anden side af vejen. Da jeg går tættere på vender de sig om. ‘Lise Hansen’s står som altid og taler i telefon. Efter kl. 18 går jeg ud for at handle, og de går også umiddelbart efter, kan mine børn fortælle. Jeg møder dem igen på vej tilbage, hvor de tilsvarende er på vej tilbage.

‘Lise Hansen’ har, sammen med Hobro Boligforening, repræsentantskabsmedlem Karen Lis Hvarre og Tove Andersen, løjet farligt og begået kriminalitet helt ubekymret. ‘Lise Hansen’, Karen Lis Hvarre og hendes relation Svend Erik Møller løj overfor en dommer under en domstol helt ubekymrede. Især ‘Lise Hansen’s løgne er hovedrystende groteske, men hun har fået lov – af et uhyggeligt bagland, med ubegribeligt mange involverede.

Dokumentation på kriminaliteten begået i den samlede sag, og den groteske behandling af min familie og jeg, er stor og omfangsrig, men det kom ikke til at hjælpe os, for den danske stat, herunder Justitsministeriet, er involveret. De afslørede alle sig selv en efter en. Jeg fandt ud af det. Opdagede det stille, men sikkert. Samtidig åbenbarede den ubegribelige historie hvor mange medaktører der faktisk er tale om.

Tiden kommer til at indhente dem. Retfærdigheden vinder altid. På et eller andet uventet tidspunkt. Altid 🦋

💚 💚 💚